Deltagerne 


Lasse Sieverts

Michael Ertmann

René Sand


Lasse Sieverts

Lasse arbejder som trykker i Nuuk.

Lasse er en alsidig fyr der har prøvet mange ting. Hans interesse for naturen og sporten er især slået igennem i Grønland, men han har tidligere vist hvilket stof han er gjort af! Cyklede således i 1993-94 fra Danmark til Indien - en tur på 10.500 km der varede ét år.

I grønland er Lasse "faldet" for den fantastiske natur, og bruger den flittigt. I løbet af 1999 gennemførte han såvel Nuuk Marathon som Arctic Circle Race. Lasse har dermed mere end vist at han er en robust fyr.

Som de øvrige deltagere har Lasse erfaring som spejder. Hans store interesse for fotografering garanterer at ekspeditionen kommer hjem med foto af høj kvalitet.

til top


Michael Ertmann

Michael Ertmann

Michael arbejder som økonom i Nuuk.

Michael har altid været "bidt" af det ekstreme, og er i Grønland desuden kommet godt i gang med skiløbet. Han er medlem af den lokale langrendsklub, og deltog også i Arctic Circle Race.

Han har altid dyrket meget sport, ofte med udgangspunkt i de lange løbeture. Var i sine ungdomsår en af de bedste orienteringsløbere i Danmark.

Michael har været på mange fjeldture. På sine soloture har han virkelig fået afprøvet nogle grænset. Michael har stor erfaring med bjergsport - herunder klatring og brævandring.

Ligesom de øvrige deltagere har Michael været på flere rejser og aktive ferier, bl.a. en cykeltur fra Touluse til San Sebastian der gik over de højeste pas i Pyrenæerne.

til top

 


René sand

René er specialestuderende på geologi-studiet på Københavns Universitet.

Han startede "naturligvis" som spejder, og har stort set hele sit liv stået på ski. Er som Lars en fantatisk god telemark-løber, og har derudover en enorm erfaring i vinterudstyr- og overlevelse.

Der er stort set ikke de områder i Norge og Sverige han ikke har været i. Udover skiløb og vinterture har René erfaring med brævandring og klatring. Han har også være på flere vandreture i Pakistan, Nordindien, Nepal, Tibet og Grønland.

René er formidabel god til at se mulighederne i det eksisterende udstyr og er derfor altid parat med forbedringer/udbedringer.

For René har det sociale samvær på turene altid haft høj prioritet.

til top

Rene Sand

mail@cap2000.dk